Top

Veel gestelde vragen en informatie

Op deze pagina geven wij u antwoord op veel gestelde vragen m.b.t. pickupnaalden, pickupelementen en aanverwante zaken.

Tevens de antwoorden op meer algemene vragen omtrent levering, garantie e.d.

Wat is de levertijd als ik bij Pickupnaald.com iets bestel?

99% van onze artikelen hebben een levertijd van 1 á 2 werkdagen,
de verwachte levertijd staat op de website bij elk artikel vermeld.
Mocht een artikel uitverkocht zijn of een langere levertijd hebben dan laten wij u dit per email weten. Mocht u door een langere levertijd van uw bestelling willen afzien dan storten wij het door u betaalde bedrag zo snel mogelijk weer aan u terug.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de bestemming (Nederland of België), deze worden in de winkelwagen automatisch berekend. Voor verzending maken wij gebruik van PostNL. De meeste naalden kunnen via normale brievenbuspost verzonden worden, als het niet door de brievenbus past verzenden wij als pakket.
Bij verzending binnen Nederland via brievenbus post boven € 50.00 GRATIS, als pakket boven € 100.00 GRATIS.

Mag ik ook iet terugsturen?

Jazeker, dat is geen probleem. Als consumentheeft u het recht uw aankoop zonder opgaaf van redenen binnen 8 dagen ongedaan te maken.
Nadat wij de artikelen in goede staat hebben ontvangen zullen wij het aankoopbedrag aan u retourneren. De verzendkosten worden niet geretourneerd, uistluitend de goederenwaarde. 

Ik heb een verkeerde naald besteld cq ontvangen, wat nu?

Ook geen probleem, wij gaan er voor zorgen dat u de juiste naald krijgt. Stuur de verkeerde naald retour, en mail ons even een fotootje van de "oude" naald, of stuur deze mee terug. In 99% van de gevallen kunnen wij er dan voor zorgen dat u de juiste naald krijgt.

Krijg ik ook garantie op naalden?

Op onze naalden wordt geen garantie verstrekt, behalve op fabricagefouten, Melding van eventuele gebreken aan een door ons geleverde naald dient u binnen 7 dagen na ontvangst te doen, de naald zal dan door ons vervangen worden door een nieuw exemplaar. Op elementen en accessoires zit een garantie van 1 jaar na aankoopdatum op fabricagefouten.

Hoe weet ik of u wel te vertrouwen bent en geen oplichter?

Wij kunnen natuurlijk wel roepen dat we betrouwbaar zijn, maar... u kunt dat ook eenvoudig controleren. Pickupnaald.com en Pickupnaalden.com zijn websites van CWC Internet Services te Dronten. Reeds sinds 1998 ingeschreven bij de Kamer van koophandel, in het bezit van een BTW nummer (zie onze over ons pagina) , uiteraard kunt u ons tijdens kantooruren gewoon bellen (06 53486324) en tevens kunt u via het onafhankelijke Kiyoh onze klanttevrdenheid bekijken (bekijk onze kiyoh score)

Hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over pickupnaalden